Προϊόντα ::: Ενεργειακές Σόμπες

ΣΟΜΠΕΣ ΞΥΛΟΥ

Οι μαντεμένιες τζακόσομπες νέας γενιάς,λειτουργούν με την επαναστατική μέθοδο της δευτερογεννούς επανακαύσεως των καπναερίων,είναι δηλαδή οικολογικής καύσεως και κάνουν μεγάλη οικονομία στα ξύλα(1-1,5 κιλά/ώρα).Το ξύλο είναι το μόνο που αναπληρώνεται πλήρως στη φύση,ενώ παράλληλα είναι το οικονομικότερο καύσιμο.Οι σύγχρονες οικολογικές τζακόσομπες δεν είναι μόνον ακτινοβολίας,θερμαίνοντας μόνον εννιαίους χώρους,αλλά είναι και αγωγιμότητας,βγάζουν δηλαδή ζεστό αέρα με φυσική ροή,διαμοιράζοντας έτσι τη θερμότητα, ισόποσα σε ολόκληρη την οικία,με μεγάλη αυτονομία.

ΣΟΜΠΕΣ PELLET

To PELLET είναι ρινίσματα ξύλου μεγάλης θεμικής απόδοσης. Το ξύλο αφού υποστεί αφύγρανση και πολτοποιηθεί ,συμπιέζεται ώστε να πάρει τη φόρμα σφαιριδίου μεγέθους 0,5mm-10mm.To PELLET είναι η ενεργειακή επανάσταση σήμερα στην Ευρώπη και η χρήση του εξαπλώνεται γρήγορα σε όλο τον κόσμο.Οι εφαρμογές του αντικαθιστούν σταδιακά τη χρήση του πετρελαίου π.χ. καυστήρες κεντρικής θέρμανσης με PELLET.Oι εστίες με PELLET εκμεταλλεύονται ένα σύστημα καύσης υψηλής τεχνολογίας που επιτρέπει τη παραγωγή θερμότητας με σεβασμό στο περιβάλλον και σε λίγα λεπτά απολαμβάνει κανείς τη γοητεία και την ομορφιά μιας ζωντανής φωτιάς. Λειτουργούν με απίστευτη  οικονομία [καύσιμο εκκίνησης 1-4kg] kαι [καύσιμο συντήρησης 0,6-2kg]  έχουν αυτοτέλεια καύσης έως και 30 ώρες και διατίθενται είτε για  εννιαίους χώρους είτε για σπίτια με σύνθετη διαρύθμιση.Ένα σημαντικότατο συγκρητικό πλεονέκτημα μιας θερμάστρας με PELLET είναι ότι δεν χρειάζεται υπερύψωση καμινάδας λόγω της επαναστατικής της καύσης.        

ΣΟΜΠΕΣ  ΦΥΣIKOY ΑΕΡΙΟΥ-ΠΡΟΠΑΝΙΟΥ

Οι σόμπες φυσ.αερίου και προπανίου του Ολλανδικού οίκου WANDERS, (υψηλότατων προδιαγραφών ασφαλείας της Ευρωπαικής Ενωσης),είναι παράλληλα πέρα από την απαράμιλλη αισθητική τους και μια μοντέρνα και οικολογική κεντρική θέρμανση της σύγχρονης κατοικίας.

ΣΟΜΠΕΣ ΜΕ ΦΟΥΡΝΟ

Μεγάλη ποικιλία εστιών, είτε εξ'ολοκλήρου από μαντέμι, είτε σε συνδιασμό με κεραμικό και παράλληλα στόφες για μαγείρεμα, ακόμα και στόφες-καλοριφέρ.

Περισσότερες προτάσεις: