ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ! ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ!!!


Η MARASFLAME, από το 1978, ανταποκρινόμενη στήν ολοένα αυξανόμενη ζήτηση, στο πεδίο της θέρμανσης, για ολοκληρωμένες λύσεις,υψηλής ποιότητας και αισθητικής και παράλληλα οικολογικές και μη ενεργοβόρες ,έφερε και στην Ελλάδα τους μεγαλύτερους Ευρωπαικούς οίκους, παραγωγής ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΕΣΤΙΩΝ.

Τα νέας γενιάς ενεργειακά τζάκια της εταιρίας  MARAS FLAME έχουν την δυνατότητα μέσω  βεντιλατέρ η κανάλια αεραγωγών να θερμάνουν ολόκληρη την κατοικία με ισορροπημένη θερμοκρασία σε όλους  τους  χώρους. Χωρίς την χρήση καναλιών στους παρακείμενους  χώρους θα υπάρχει μια διάφορα 2-3 βαθμούς από το χώρο εγκατάστασης της εστίας πχ .σαλόνι 23 βαθμούς και παρακείμενοι χώροι 20 βαθμοί .Ο  έλεγχος του βεντιλατέρ γίνετε από ειδικό ηλεκτρονικό χειριστήριο που ελέγχει την ταχύτητα του ανεμιστήρα και την θερμοκρασία του χώρου.

Τα ενεργειακά τζάκια λειτουργούν με ελεγχόμενη ρύθμιση για πρωτογενή ,δευτερογενή η και τριτογενή μετάκαυση των καπναερίων με αποτέλεσμα να θερμαίνουν τους χώρους με ελάχιστη κατανάλωση ξύλου από 1-1,5kg/h,για εξοικονόμηση κόστους , μεγάλη διάρκεια συντήρησης  της καύσης από 5-10 ώρες και σεβασμό προς το περιβάλλον.

Τα ενεργειακά τζάκια  και σόμπες της MARAS FLAME  μπορούν να καίνε ξύλο  μπριγκέτα η και pellet  όπως επίσης μπορούν να καίνε φυσικό αέριο η προπάνιο .Υπάρχουν σε μεγάλη ποικιλία διαστάσεων, μοντέλων, ισχύος  και τύπου με εσωτερικό από μαντέμι η πυρίμαχες κεραμικές πλάκες ,καλύπτοντας κάθε ανάγκη και στυλ του χώρου.

Τα ενεργειακά  τζάκια μπορούν να διακοσμηθούν με μοντέρνες η παραδοσιακές διακοσμήσεις μέσα από μεγάλη γκάμα σχεδίων και υλικών πχ. πέτρα, μάρμαρo,γρανίτη,ινοχ,γυαλί κ.τλ. που ταιριάζουν σε κάθε χώρο και ανάλογα  με τις απαιτήσεις του διακοσμητή.

Τα ένθετα ενεργειακά  τζάκια η κασέτες  ξύλου έχουν σχεδιαστεί για να τοποθετηθούν στα παλιά ανοικτά ,ανεπαρκή τζάκια με σκοπό την αναβάθμιση τους σε ενεργειακά τζάκια υψηλών αποδόσεων. Ένα ανοιχτό τζάκι αποδίδει 10%-20% ενώ ένα ενεργειακό τζάκι έχει βαθμό απόδοσης 80%.Τα ένθετα τζάκια εγκαθίστανται επίσης και από την αρχή στο χώρο.

Μέσω της καύσης του ξύλου ,τα ένθετα τζάκια παράγουν ζεστό αέρα για την θέρμανση του χώρου η παρακείμενων χώρων με τα κατάλληλα κανάλια αεραγωγών.Η κυκλοφορία του αέρα θέρμανσης πραγματοποιείτε με φυσική ροη η με  βεντιλατέρ. Επίσης τα ένθετα ενεργειακά τζάκια μπορούν να συνδεθούν με τα κολεκτέρ στέλνοντας ζεστό νερό στα σώματα του καλοριφέρ.

Η εγκατάσταση των ένθετων  ενεργειακών τζακιών γίνετε με μικρές παρεμβάσεις στο χώρο με μια απλή σύνδεση στην υπάρχουσα καμινάδα και την παροχή εξωτερικού αέρα,

Τα ένθετα ενεργειακά τζάκια  παρέχουν ελεγχόμενη ρύθμιση για πρωτογενή ,δευτερογενή η και τριτογενή μετάκαυση των καπναερίων με αποτέλεσμα να θερμαίνουν τους χώρους με ελάχιστη κατανάλωση ξύλου από 1-1,5kg/h,για εξοικονόμηση κόστους ,σεβασμό προς το περιβάλλον ,επίσης παρέχουν  ασφαλή καύση  στο χώρο λόγο της πόρτας.

Η MARASFLAME διαθέτει σόμπες και τζάκια,  σε διάφορα μεγέθη ,ισχύς ,και τύπο ,για την κάλυψη όλων των αναγκών, μετατρέποντας το ανοικτό τζάκι σε ένα αποτελεσματικό ενεργειακό τζάκι υψηλών αποδόσεων και χαμηλού κόστος κατανάλωσης.

Τα ενεργειακά τζάκια καλοριφέρ ξύλου και τα ένθετα τζάκια καλοριφέρ ,παράγουν ζεστό νερό για την τροφοδοσία των θερμαντικών σωμάτων η την ενδοδαπέδια  σε όλο το σπίτι. Μπορούν εύκολα να εγκατασταθούν με το υπάρχον δίκτυο και να συνεργαστουν με  τα ηλιακά πάνελ ,λέβητες πετρελαίου ,λέβητες αερίου ,αντλίες  θερμότητας κτλ.και να συνδεθούν είτε με κλειστό είτε με ανοικτό δοχείο διαστολής .Με τη  χρήση των ειδικών κιτ, μπορούν να παράγουν ζεστό νερό χρήσης για το μπάνιο και την κουζίνα.

Κατάλληλη λύση για την ομοιόμορφη θερμαντική κάλυψη της οικίας με χαμηλή κόστος κατανάλωσης και σεβασμό στο περιβάλλον.

Το ειδικευμένο προσωπικό της εταιρίας MARASFLAME εγγυάται για την ασφαλή λειτουργιά του εκάστοτε συστήματος.

 

Η Δανέζικη MORSO,ένα από τα παλαιότερα και πιο φημισμένα χυτήρια του κόσμου,ήδη από το 1853, κατασκευάζει την αυθεντική χυτοσίδηρη σόμπα τύπου τζακιού, με την επαναστατική λειτουργία της επανακαύσεως των καπναερίων.

Η Ιταλική VIBROK βραβευμένη με το τιμητικό δίπλωμα θερμοτεχνικής μηχανολογίας, για την κατασκευή των νέας γενιάς ενεργειακών τζακιών,τζακιών καλοριφέρ, εστιών PELLET, φούρνων, ενθέτων εστιών μετατροπής ενός ππαραδοσιακού τζακιού ανοιχτού τύπου,σε ενεργειακό.

Η Ολλανδική WANDERS, με τις υψηλότερες προδιαγραφές ασφαλείας και αισθητικής στην Ευρωπαική Ενωση, στις κατασκευές εστιών φυσικού αερίου-προπανίου, αλλά και ξύλου.

Ο Ιταλικός οίκος RAVELLI διάσημος στην κατασκευή τζακιών και σομπών PELLET, με την πιο μοντέρνα αισθητική.

H Ιταλική CONDORSTUFE πρωτοπόρα στην κατασκευή λέβητα PELLET- ξύλου.

Περισσότερες προτάσεις: